Onze bedrijven

Van Raaij Vloeren

Onze divisie Van Raaij Vloeren biedt innovatieve vloeroplossingen voor particulier en professioneel gebruik. van Raaij Vloeren verzorgd de montage van onder- tot decoratieve vloeren en onderscheidt zich in duurzaamheid en kwaliteit. Alle professionals die voor van Raaij vloeren werken hebben vele jaren ervaringen opgedaan in de stoffering.

Voor ons concept R Floorzz verzorgd Van Raaij Vloeren in heel Nederland de montage van dit vloerverwarmingssysteem. Voor de montage maakt Van Raaij Vloeren gebruik van een montageteam welke ruime ervaring hebben opgedaan in de bouw en installatie in binnen- en buitenland.

Bekijk de website van R Floorzz

Van Raaij Bouwspecials

Van Raaij Bouwspecials investeert en ontwikkelt in innovatieve concepten en producten voor de bouwsector. Er wordt altijd gezocht naar nieuwe slimme en tijdbesparende idee├źn. Van Raaij Bouwspecials werkt klant- en servicegericht: snelheid en levering door heel Europa zijn tevens speerpunten.

De verkooporganisatie van Raaij Bouwspecials verkreeg bekendheid met de introductie van verschillende concepten. Inmiddels opereert Van Raaij Bouwspecials onder de merken R Floorzz en WC-board op de Nederlandse en internationale markt.

Bekijk de website