van Raaij Bouwspecials:
Deze organisatie investeert en ontwikkelt in innovatieve concepten en producten voor de bouwsector. Er wordt altijd gezocht naar nieuwe ideeën, standaardproducten passen niet bij de organisatie. Er wordt klant- en servicegericht gewerkt; snelheid en levering door heel Europa zijn tevens speerpunten. De verkooporganisatie van Raaij Bouwspecials verkreeg bekendheid met de introductie van Permoxx. Inmiddels opereert het met de volgende merken op de Nederlandse en internationale markt voor (gespecialiseerde) bouwmaterialen:

WC-board:
WC-board is een oersterk en watervast plaatmateriaal, voorzien van de juiste uitsparingen voor het inbouwtoilet. WC-board is exact op maat en kan direct worden gebruikt als achterwand. Het is een perfecte ondergrond voor elke wandbekleding. WC-board, dé sterkste en de goedkoopste oplossing voor elk inbouwtoilet. WC-board: voordelig, sterk, voorgeboord!

Vloerverwarming-board:
Vloerverwarming-board is een oersterk en watervast plaatmateriaal, voorzien van de juiste sleuven voor het leggen van elk type vloerverwarming. Bovendien is Vloerverwarming-board een perfecte en keiharde ondergrond voor elke vloerbedekking. Makkelijk, goedkoop en eenvoudig te leggen. Vloerverwarming-board: voordelig, sterk, voorgefreesd!

002pm
011pm
010pm
013pm